U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
FAQ

Stoomdagen

Naast het tonen van de oude en vertrouwde stoommachines en de modelbouwtreinen worden er dit jaar nog meer activiteiten rondom het thema ‘stoomtijdperk’ georganiseerd. Bewonder de diverse figuranten, ga mee met de dagelijkse rondleidingen of kijk naar treindocumentaires en polygoon journaals in de bioscoop.

Op iedere dag zijn er speciale activiteiten. Op de donderdag is er een streekproductenmarkt met producten uit de regio van toen en nu. Ook kun je op deze markt genieten van de oude ambachten uit de ‘stoomtijd’. Op vrijdag gaan we terug in de tijd met oud Hollandse spelletjes, op zaterdag is er een markt met oude ambachten waaronder bijvoorbeeld leer bewerken, kaarsen maken, petten maken, manden vlechten, houtsnijden, er is een edelsmid en nog veel meer.

Op zondag sluiten we de Stoomdagen af met een bezoek van een hele bijzondere gast, Thomas de Trein.

Bezoek de show van Thomas om 11.30 uur met aansluitend een Meet&Greet. De show van Thomas de trein is inclusief bij het bezoeken van het Stoomfestival.

Wil je alle Stoomdagen bezoeken, dat kan met onze passe-partout. Voor €17,50 p.p. krijg je onbeperkt toegang. Parkeren is gratis

1. Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Passe-partout ticket € 17,50
  € 17,50
 • Entreeticket (exclusief treinrit) € 9,95
  € 9,95
 • Subtotaal:
 • Ik heb een kortingscode
  Uw kortingscode is incorrect.
  Kortingscode:
 • Totaalprijs

Veelgestelde vragen

Vragen over je ticket aankoop

Vragen over het park